Stop de annexatie van historisch Palestina

InformatieĀ  van de Facebookpagina:

Beste mensen,

Halsema heeft onze demonstratie op de Dam verbodenšŸ˜” šŸ˜”

We gaan niet als groep toch naar de Dam, want dan worden we direct gearresteerd.

Een ieder die morgen wel zijn/haar stem wil laten horen voor Palestina kan dat doen door een eenmansprotest. Neem wel iemand mee die jou filmt, zodat je beeldmateriaal hebt als de politie vervelend gaat doen (en die kans is groot).

De persoon die jou filmt moet geen enkele Palestina-uiting op zich hebben. Dus ook geen button. Blijf voorts als eenmansprotester goed ver weg van andere eenmansprotesters zodat de politie meerdere eenmansprotesters niet kan aanmerken als demonstratie. Frank van der Linde zal morgen vanaf 13h30 op de Dam zijn voor legal support (hij doet zelf geen eenmansprotest).

Ga absoluut NIET bij Simon Vrouwe staan, want dan zal zijn eenmansprotest onmiddellijk als demonstratie aangemerkt worden en vervolgens verboden. Vorige week is dat na 1 minuut gebeurd, dus absoluut NIET naar Simon gaan.

Je kan Frank morgen bereiken via Whatsapp of Signal via 0654 660 402.

Mocht je gearresteerd worden, zeg dan dat je een advocaat hebt (Willem Jebbink) en dat je die zo snel mogelijk wil bellen. Schrijf zijn nummer op je arm > 0655791837

Als een agent naar je toekomt, mag je hem ALTIJD filmen en hij MOET zijn nummer geven. Vraag direct om zijn/haar nummer zodra een agent naar je toekomt. Je bent dan toch aan het filmen, dus zijn/haar nummer staat direct op de video.

Tot morgen!!

Deel dit met:

Datum

28-06-2020
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

Dam Square
Amsterdam

Facebook

Eventpagina
matige regen
10 Ā°C
QR Code